Menu Sluiten

WORDPRESS HOSTING BIJ CLOUDXL

WAT IS WORDPRESS HOSTING?

WordPress hosting van CloudXL biedt een snelle, betrouwbare en veilige manier om een website te hosten. Deze hosting is volledig geoptimaliseerd voor WordPress, waardoor je website optimaal presteert en veilig is. Onze webhosting biedt een schaalbare en veilige omgeving voor het hosten van WordPress-websites.

Je kunt de hosting uitbreiden met verschillende functies en opties om aan jouw behoeften te voldoen. Bovendien heb je ook toegang tot verschillende tools en diensten, waaronder een websitebuilder.

Met webhosting van CloudXL heb je ook toegang tot diverse beveiligingsopties en je kunt gebruik maken van een SSL certificaat om de verbinding tussen jouw website en bezoekers te versleutelen.

de snelste webhosting voor wordpress

WORDPRESS HOSTING

BASIS

€ 17,95

/ PER MAAND

WORDPRESS HOSTING

COMPLEET

€ 28,50

/ PER MAAND

WORDPRESS HOSTING

MAXIMAAL

€ 44,95

/ PER MAAND

WAT IS WORDPRESS?

WordPress is een open source Content Management System (CMS) dat gebruikt wordt om websites en blogs te maken. WordPress wordt gebruikt voor vele miljoenen gebruikers, en is daarmee het populairste CMS platform op het web.

WordPress is eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en flexibel. Je krijgt toegang tot een aantal krachtige tools waarmee je jouw websites en blogs bouwt, ontwerpt en beheert. Je kunt ook gebruik maken duizenden gratis plugins en thema’s.

Daarnaast zijn er geavanceerde functies beschikbaar. Hierdoor is het een veelzijdig platform voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers. WordPress is een krachtig en veelzijdig platform voor het bouwen van websites en blogs!

INBEGREPEN IN JOUW wordpress HOSTING PAKKET

Waarom kiezen voor wordpress webhosting?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor WordPress hosting bij CloudXL. Ten eerste bieden wij betrouwbare wordpress webhosting, waardoor jouw website altijd beschikbaar is. Bovendien is het eenvoudig om WordPress-websites te installeren en te beheren met behulp van de krachtige DirectAdmin-dashboard van CloudXL. Daarnaast kun je gebruikmaken van extra functies zoals automatische back-ups, malware-scans en beveiligingsupdates. Zo is jouw website altijd veilig en up-to-date.

Wat is het verschil tussen WordPress en Woocommerce?

WordPress is een veelzijdig platform dat gebruikers in staat stelt webinhoud te maken en te beheren. 

WooCommerce is een plugin van WordPress. Dit is een veelzijdig e-commerce platform voor het maken en beheren van online winkels of webshops.

Kan ik mijn huidige website laten verhuizen naar het platform van CloudXL?

Ja, je kunt je website door onze experts laten verhuizen wij zorgen ervoor dat de data op jouw website nauwkeurig wordt overgezet. Ook eventuele mailadressen die mails bevatten worden netjes overgezet binnen ons platform. De kosten om jouw website naar ons toe te verhuizen zijn: € 99,- Indien je meerdere websites naar ons toe wilt laten verhuizen kun je het beste contact opnemen met één van onze experts. Zij kunnen samen met jouw kijken naar de mogelijkheden.

Wat kun je precies met WordPress doen?

Met WordPress kun je jouw website gemakkelijk maken, beheren en bewerken. Het is een contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je een website of blog maakt en beheert. Hiervoor heb je geen kennis nodig van HTML of andere programmeertalen. WordPress wordt gebruikt voor het maken van veel verschillende soorten websites, waaronder blogs, bedrijfswebsites, e-commerce sites en meer.

Het is ook mogelijk om jouw WordPress site aan te passen met behulp van thema’s en plugins. Thema’s zijn sjablonen die geavanceerde vormgevingen en functies voor WordPress bevatten. Plugins voegen extra functies toe aan je WordPress site, waardoor je de functionaliteit ervan kunt uitbreiden. Met WordPress kun je een professionele website of blog maken en beheren, die je kunt optimaliseren voor zoekmachines en waarmee je jouw content makkelijk deelt op sociale media.

Is WordPress gratis te installeren?

WordPress is een gratis open source CMS waarmee gebruikers een website of blog kunnen maken. Het is dus een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een gratis en eenvoudig te gebruiken CMS.

Ik kan geen website bouwen kan CloudXL dit doen voor mij?

Ja, Het is mogelijk om uw website te laten bouwen en onderhouden door CloudXL. Wij bieden hiervoor website pakketten aan zodat een website die gemaakt moet worden binnen jouw budget past. 

APPLICATIES

DIE WIJ VOOR U HOSTEN