Menu Sluiten

SSL CERTIFICATEN VAN CLOUDXL

"SSL-Certificaten: Uw Veiligheid, Onze Prioriteit!

Bij CloudXL streven we naar de hoogste mate van veiligheid en vertrouwen. Daarom maken we gebruik van SSL-certificaten om ervoor te zorgen dat al uw gegevens veilig worden verzonden en ontvangen. Met SSL-encryptie worden alle gegevens die tussen uw browser en onze server worden uitgewisseld, versleuteld, waardoor het vrijwel onmogelijk wordt voor kwaadwillenden om deze te onderscheppen of te lezen. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt browsen, winkelen en communiceren op onze site, wetende dat uw privacy en veiligheid onze hoogste prioriteit hebben. Vertrouw op ons gecertificeerde veiligheidsprotocol voor een zorgeloze online ervaring.

BENT U OP ZOEK NAAR een ssl certificaat?

CLOUDXL HELPT U GRAAG BIJ DEZE OPLOSSING

SSL CERTIFICAAT

UITGEBREID

€ 154,50

/ PER JAAR

SSL CERTIFICAAT

WILDCARD

€ 83,50

/ PER JAAR

SSL CERTIFICAAT

VALIDATIE

€ 16,99

/ PER JAAR
Wat is een SSL Certificaat?

Een SSL certificaat beveiligd de verbinding tussen twee computers. Het SSL certificaat bevat informatie over de certificaathouder, de domeinnaam, de naam van de hoster die het certificaat heeft uitgegeven, het land waar het SSL certificaat is uitgegeven en de geldigheidsduur.  Naast deze gegevens bestaat een SSL certificaat altijd uit een publieke en een private key die nodig zijn om de gegevens te versleutelen, te versturen en uiteindelijk weer om te zetten in leesbare tekst.

Hoe werkt een SSL Certificaat?

Om een beveiligde verbinding tot stand te kunnen brengen vinden er op de achtergrond een aantal acties plaatst. Op het moment dat computer a, computer b vraagt om een beveiligde verbinding tot stand te brengen via SSL wisselen beide computers het SSL certificaat uit en verifiëren ze de echtheid hiervan.  Zodra beide computers het certificaat kunnen verifiëren vindt er een beveiligde verbinding plaats waardoor bijvoorbeeld bestelgegevens van een webshop veilig van computer a naar computer b worden verzonden.

Waarom heb ik een SSL Certificaat nodig?

Er zijn veel redenen waarom een SSL certificaat belangrijk is om toe te voegen aan jouw website. Zo is een SSL certificaat wettelijk verplicht volgens de AVG, krijg je een ‘onveilig’ melding in Google Chrome als je geen SSL certificaat hebt, bescherm je gevoelige gegevens, optimaliseer je de SEO, bouw je vertrouwen op bij websitebezoekers en bescherm je je website tegen Phishing. Kort samengevat is een SSL certificaat dus van groot belang voor de prestaties van jouw website.

Welk SSL Certificaat is het beste voor mijn website?

Wij bieden drie soorten SSL certificaten aan, namelijk voor particuliere websites, voor websites met subdomeinen en voor webshops en bedrijven.  Afhankelijk van grootte jouw website en of je meerdere websites hebt kun je een keuze maken tussen de verschillende SSL certificaten.

APPLICATIES

DIE WIJ VOOR U HOSTEN