Menu Sluiten

DOMEINNAMEN VAN CLOUDXL

VIND JE PERFECTE DOMEINNAAM BIJ CLOUDXL

Ontdek de wereld van CloudXL, waar de perfecte domeinnaam op je wacht voor een sterke online aanwezigheid!

Bij CloudXL bieden we een uitgebreide selectie van domeinnamen, van klassiek tot trendy, om aan al jouw behoeften te voldoen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap, zodat je een adres vindt dat past bij jouw visie en doelen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw online ambities waar te maken!

Wat is een emailadres met een eigen domeinnaam?

Een e-mailadres met een eigen domeinnaam is een e-mailadres dat is gekoppeld aan een specifieke domeinnaam, zoals voornaam@cloudxl.nl. In plaats van gebruik te maken van een gratis e-mailprovider zoals Gmail of Outlook, kun je bij een eigen domeinnaam je e-mailadres personaliseren met jouw domeinnaam. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor bedrijven die een professionele uitstraling willen en hun identiteit willen versterken.

Hoe stel je email in bij CloudXL?

Het instellen van je e-mail is afhankelijk van het e-mailprogramma dat je wilt gebruiken. Je kiest zelf welke je gaat gebruiken. Uiteraard kun je ook altijd de webmail gebruiken. De instellingen die je kunt gebruiken voor jouw emailclient zijn:

Inkomende server: serv1.cloudxl.nl poort 993
(SSL aanvinken)

Uitgaande server:
serv1.cloudxl.nl poort 465
(SSL aanvinken)

De gebruikersnaam is ten alle tijde het emailadres en het wachtwoord is dat je zelf hebt ingesteld.

Hoeveel emailadressen krijg ik bij CloudXL

Het aantal emailadressen dat je krijgt is afhankelijk van het pakket dat je kiest voor emailhosting. 

Zo heb je in het basis pakket 250 emailadressen en in het maximale pakket 2500 emailadressen.

Waarom zou je kiezen voor een emailadres met een eigen domeinnaam?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor een e-mailadres met een eigen domeinnaam. Een e-mailadres met een eigen domeinnaam biedt voordelen voor jouw professionaliteit, merkidentiteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en zelf controle hebben. Het is een investering in je online aanwezigheid en draagt bij aan het opbouwen en behouden van een sterke zakelijke reputatie.

Hoe garandeert CloudXL veilige en betrouwbare email?

Wij nemen verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat e-mail veilig en betrouwbaar is. We gebruiken geavanceerde anti-spam- en anti-virus filters, beveiligde protocollen zoals SSL/TLS, en bieden instellingen zoals e-mail verificatie. Wij onderhouden regelmatig de infrastructuur en maken back-ups van e-mails om dataverlies te voorkomen.

Kan ik mijn email verhuizen naar CloudXL?

Ja, het is mogelijk om je e-mail te verhuizen naar CloudXL. CloudXL biedt e-mail hostingdiensten aan als onderdeel van hun webhostingpakketten en los e-mailpakket. Dit betekent dat je jouw eigen domeinnaam kunt koppelen aan je e-mailaccounts bij CloudXL.

Mocht je er zelf niet uitkomen om al jouw email data te verhuizen naar CloudXL, dan kunnen wij dit voor jouw doen de kosten hiervan zijn € 79,95.

APPLICATIES

DIE WIJ VOOR U HOSTEN