Menu Sluiten

CLOUDBOX VPS VAN CLOUDXL JE EIGEN VIRTUELE SERVER

CLOUDBOX VPS VOOR CONTROLE EN STABILITEIT BIJ CLOUDXL

Ontdek de kracht, flexibiliteit en controle van onze VPS (Virtual Private Server) hosting oplossingen. Bij CloudXL begrijpen we de behoeften en uitdagingen die komen kijken bij het beheren van je online project.

Daarom hebben we verschillende VPS opties die niet alleen ruimte bieden voor groei, maar ook om uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid te garanderen!

ALTIJD EEN CLOUDBOX VPS DIE BIJ JOUW PAST

KIES DE CLOUDBOX VPS DIE JOUW VOLGENDE APPLICATIE GAAT ONDERSTEUNEN

CLOUDBOX VPS

BASIS

€ 37,-

/ PER MAAND

SPECIALE MODULES

CLOUDBOX VPS

COMPLEET

€ 99,-

/ PER MAAND

SPECIALE MODULES

CLOUDBOX VPS

MAXIMAAL

€ 319,-

/ PER MAAND

SPECIALE MODULES

webhosting_shared

VOOR WIE IS EEN CLOUDBOX VPS GESCHIKT?

Met een VPS beschik je over een privé server die je met niemand deelt. Dit is handig voor grote websites met veel bezoekers, maar ook als je specifieke technische wensen hebt.

Je kunt de virtuele server geheel naar eigen wens inrichten. Jouw eigen VPS server is binnen 1 minuut online. CloudXL beschikt over technologisch geavanceerde VPS servers in Nederland.

START JE EIGEN HOSTINGBEDRIJF

Met resellerhosting van CloudXL start je binnen enkele minuten met een eigen hostingbedrijf. Binnen directadmin kan je je eigen webhosting pakketten samenstellen voor gebruikers,  gebruikers aanmaken en meerdere websites beheren.

Als reseller van CloudXL krijg je ook speciale reseller prijzen op de domeinnamen die wij aanbieden. 

Start direct met reseller hosting om je eigen webhosting bedrijf te starten!

Wat is een Cloudbox VPS precies?

Een VPS, wat staat voor Virtual Private Server, is een type webhosting dat een middenweg biedt tussen shared hosting en een fysieke server. Bij een VPS wordt een enkele fysieke server opgedeeld in meerdere virtuele servers. Elke VPS functioneert onafhankelijk en heeft zijn eigen besturingssysteem, bandbreedte, en schijfruimte.

Doordat elke VPS afgescheiden is, zorgt dit voor meer privacy en beveiliging dan bij shared hosting, waarbij alle gebruikers dezelfde resources delen. Tegelijkertijd is het vaak voordeliger dan het huren van een volledige fysieke server. Het is ook een uitstekende keuze wanneer je behoefte hebt aan een omgeving je volledig kunt controleren en aanpassen, maar zonder de hogere kosten van een fysieke server.

Voor wie is Cloudbox VPS intressant?

VPS hosting is een ideale oplossing voor gebruikers die de beperkingen van shared hosting ontgroeid zijn en op zoek zijn naar meer controle en prestaties.

Dit omvat middelgrote tot grote websites met een toename in verkeer of sites met complexe databases zoals e-commerce websites of bedrijven met gespecialiseerde software. Deze sites hebben baat bij de verbeterde prestaties en betrouwbaarheid die een VPS biedt. 

Kan ik mijn Cloudbox VPS zelf aanpassen en configureren?

Ja, een van de grootste voordelen van een Virtual Private Server is de flexibiliteit in aanpassing en configuratie. Als gebruiker heb je aanzienlijke controle over je VPS, wat betekent dat je bijna elk aspect ervan naar eigen inzicht kunt aanpassen en configureren.

Kan het gebruik van Cloudbox VPS de prestaties van mijn website verbeteren?

Het gebruik van een Virtual Private Server (VPS) kan inderdaad een positieve impact hebben op de prestaties van je website. Dit komt doordat je bij een VPS toegang hebt tot toegewezen bronnen zoals CPU, geheugen en opslagruimte, wat verschilt van shared hosting, waar deze bronnen gedeeld worden met andere websites.

Hierdoor kan jouw website rekenen op snellere laadtijden en betere algemene prestaties. Een ander belangrijk aspect is dat een VPS een geïsoleerde omgeving biedt. Dit minimaliseert de kans dat jouw site wordt beïnvloed door piekverkeer of resourcegebruik van andere sites op dezelfde server, wat de stabiliteit en betrouwbaarheid ten goede komt.

Wat is het verschil tussen een Cloudbox VPS en webhosting?

Het belangrijkste verschil tussen een Virtual Private Server (VPS) en shared webhosting ligt in hoe de serverbronnen worden verdeeld en beheerd. Shared hosting is goedkoper en eenvoudiger te beheren, maar biedt minder prestaties en flexibiliteit.
VPS hosting biedt meer controle, betere prestaties en betere isolatie, maar is doorgaans duurder en complexer in beheer.

Bij een VPS wordt een enkele fysieke server opgedeeld in meerdere, afgescheiden virtuele servers. Elke VPS heeft toegewezen resources en biedt een bepaalde mate van isolatie, wat betekent dat de activiteiten van één VPS geen invloed hebben op de anderen, wat bij shared hosting wel het geval kan zijn.

Is een Cloudbox VPS veilig?

Een VPS biedt een hoger niveau van veiligheid dan traditionele shared hosting. Dit komt door de isolatie van elke VPS binnen de fysieke server, waardoor het veiligheidsrisico wordt verminderd.

Bij een VPS krijgt elke klant een afgescheiden serveromgeving met toegewezen middelen. Dit betekent dat de activiteiten van andere gebruikers op dezelfde fysieke server geen invloed hebben op jouw VPS.

Maar uiteindelijk hangt de veiligheid van de gebruiker zelf af. Daarom is cybersecurity een essentieel onderdeel van de veiligheid van je VPS.

Heb je technische kennis nodig om de Cloudbox VPS te beheren?

Ja, het beheren van een VPS vereist een bepaald niveau van technische kennis. Een VPS biedt meer controle en flexibiliteit dan shared hosting, maar dit gaat gepaard met de verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van de server.