Menu Sluiten

WEBHOSTINGPAKKETEN VAN CLOUDXL

WEBHOSTING VAN CLOUDXL

Op zoek naar webhosting? Kies dan voor de hosting van CloudXL.  Met onze hoogwaardige, betrouwbare en betaalbare hosting oplossingen ben je verzekerd van een solide basis voor jouw online activiteiten.  

Of je nu een persoonlijke website, een e-commerce platform, of een bedrijfswebsite wilt opzetten, bij CloudXL krijg je de juiste tools en expertise om een succes te maken van jouw online project.  

Onze hostingpakketten worden geleverd met een scala aan handige functies, zoals  e-mailaccounts en databases, evenals een one-click-install voor WordPress. Zo kun je direct van start.

BENT U OP ZOEK NAAR DE SNELSTE WEBHOSTING?

WEBHOSTING

BASIS

€ 6,95

/ PER MAAND

WEBHOSTING

COMPLEET

€ 9,50

/ PER MAAND

WEBHOSTING

MAXIMAAL

€ 12,00

/ PER MAAND

WEBHOSTING GEOPTIMALISEERD VOOR WORDPRESS

Met een hostingpakket van CloudXL is WordPress installeren een fluitje van een cent. In een paar klikken heb je jouw WordPress website aangemaakt en gekoppeld aan jouw hosting en domeinnaam.

Maak jij een grote WordPress website? Dan raden we het WordPress Hosting Maximaal pakket aan voor ultieme WordPress Webhosting.

webhosting-page

STANDAARD IN JOUW HOSTING PAKKET

webhosting_shared

WAAROM EEN SHARED WEBHOSTING?

Met webhosting huur je een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Op dit eigen stukje server kun je bijvoorbeeld je website bouwen of je gebruikt hosting om te e-mailen vanuit je eigen domeinnaam.

Shared hosting is de meest gebruikte vorm van webhosting. Hierbij deel je de server met andere gebruikers. Deze vorm van hosting is geschikt voor de starter met een kleinere website met een beperkte bandbreedte. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, die je later kunt uitbreiden. Zo groeit het hostingpakket mee met jouw website.

START JE EIGEN HOSTINGBEDRIJF

Met resellerhosting van CloudXL start je binnen enkele minuten met een eigen hostingbedrijf. Binnen directadmin kan je je eigen webhosting pakketten samenstellen voor gebruikers,  gebruikers aanmaken en meerdere websites beheren.

Als reseller van CloudXL krijg je ook speciale reseller prijzen op de domeinnamen die wij aanbieden. 

Start direct met reseller hosting om je eigen webhosting bedrijf te starten!

Wat houdt webhosting precies in?

Webhosting heb je samen met een domeinnaam nodig om je website of webshop toegang te geven tot het internet. Met webhosting huur je een stukje webruimte op een server waar je jouw website op kunt plaatsen. Wij zorgen ervoor dat jouw website op een veilige server opgeslagen staat. Ook beheren en onderhouden we deze server. Er zijn verschillende webhostingpakketten beschikbaar voor de verschillende wensen die er zijn. Wij bieden verschillende hostingpakketten waaronder webhosting, reseller hosting en VPS hosting, allen met variërende opslagcapaciteiten, functionaliteiten en prijzen. Ga aan de slag met onze webhosting en start direct jouw online project!

Wat kost webhosting bij CloudXL?

Je kunt bij ons al vanaf €12,95 per maand een shared hostingpakket afnemen om te starten met je eigen website. Wil je meer opslagruimte en meerdere websites hosten dan hebben we andere pakketten die aan jouw wensen voldoen. Wil je een server voor jou alleen? Kijk dan eens naar onze VPS hosting waar je vanaf 99,99 per maand aan de slag kunt. Wil je alleen emailen dan hebben wij ook emailhosting om met je domeinnaam te mailen. Ook bieden we reseller hosting aan waarmee je white label webhosting kan delen met jouw gebruikers. Vaak hebben we aantrekkelijke tarieven voor de eerste maanden of het volledige eerste jaar!

Hoeveel websites kan ik hosten op mijn webhostingpakket?

Het aantal websites dat je kunt hosten op je webhostingpakket hangt af van het soort hosting dat je kiest. Bij webhosting kun je één website hosten om de garantie van snelheid en prestatie te kunnen waarborgen. Bij reseller hosting ligt het aan het soort pakket dat je kiest voor het basic pakket kan je 25 websites hosten en bij het maximaal pakket 150 websites

Het aantal websites dat je kunt hosten op je reseller  pakket hangt ook af van de grootte en het aantal bronnen dat elke website vereist.  

Heb ik een domeinnaam nodig om mijn webhostingpakket te kunnen gebruiken?

Ja, om webhosting te kunnen gebruiken heb je een domeinnaam nodig. Een domeinnaam is het adres van je website op het internet, zoals www.mijnwebsite.nl. Met een domeinnaam kunnen bezoekers je website vinden. Webhosting zorgt ervoor dat je website bestanden opgeslagen worden op een server, zodat je website altijd online en toegankelijk is voor bezoekers.

Welke webhosting moet ik kiezen?

Voor elke website hebben we een geschikt hostingpakket dat past bij jouw wensen. Je kunt kiezen uit shared hosting, VPS hosting en reseller hosting, waar je de pakketgrootte kunt kiezen voor jouw online project. Zo is Shared hosting geschikt voor kleinere websites en voor grote websites die veel ruimte nodig hebben raden we een Cloudbox VPS aan.

Wil je onder je eigen naam hosting gaan verkopen? Kies in dat geval voor reseller hosting. Ons team staat je bij met deskundig advies over wat het beste past bij jouw behoeften.

Welk SSL Certificaat krijg ik bij de webhosting?

Een SSL-certificaat is belangrijk omdat het een veilige verbinding garandeert tussen een webserver en een browser, bovendien stimuleert het de online betrouwbaarheid. Tevens is het bij het verwerken van gegevens verplicht om een SSL-certificaat te hebben. Bij ieder webhosting krijg je Let’s Encrypt, een gratis SSL certificaat. Wil je premium beveiliging? Kies dan voor één van onze betaalde SSL Certificaten.

Kan ik wordpress eenvoudig installeren vanuit mijn Webhosting?

Ja, bij CloudXL kun je eenvoudig WordPress installeren via het DirectAdmin Controlepaneel. Met deze tool installeer je WordPress binnen enkele minuten. Kom je er niet uit? Dan kan onze supportafdeling je helpen met het installeren van WordPress op je hostingpakket. 

Kan ik mijn huidige website verhuizen naar mijn webhostingpakket bij CloudXL?

Ja, je kunt je website door onze experts laten verhuizen wij zorgen ervoor dat de data op jouw website nauwkeurig wordt overgezet. Ook eventuele mailadressen die mails bevatten worden netjes overgezet binnen ons platform. De kosten om jouw website naar ons toe te verhuizen zijn: € 99,- Indien je meerdere websites naar ons toe wilt laten verhuizen kun je het beste contact opnemen met één van onze experts. Zij kunnen samen met jouw kijken naar de mogelijkheden.

APPLICATIES

DIE WIJ VOOR U HOSTEN