Menu Sluiten

BOUW SAMEN MET CLOUDXL AAN JOUW DROOM WEBSITE

EEN WEBSITE BOUW JE SAMEN MET CLOUDXL

Bij CloudXL je website laten maken houdt in dat een breed team van marketing-strategen, campagnespecialisten, designers en developers, nadenken over de beste wijze waarop jouw bedrijf en diensten kunnen worden gepresenteerd op je website. Vervolgens pakken wij de volledige uitwerking hiervan voor je op; design, bouw, custom functionaliteiten en volledig SEO geoptimaliseerd.
Indien gewenst vervolgen we onze samenwerking middels maandelijkse hosting, onderhoud én online marketing campagnes.

Alles onder één dak dus perfect en naadloos op elkaar afgestemd.

WEBSITES GENOEG MAAR DIE VAN JOUW IS UNIEK

WORDPRESS WEBSITE

BASIS

€ 850,-

/ EENMALIG

SPECIALE MODULES

WORDPRESS WEBSITE

COMPLEET

€ 1595,-

/ EENMALIG

SPECIALE MODULES

WORDPRESS WEBSITE

MAXIMAAL

€ 1975,-

/ EENMALIG

SPECIALE MODULES

webhosting_shared

WAAROM EEN WORDPRESS WEBSITE?

Met webhosting huur je een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Op dit eigen stukje server kun je bijvoorbeeld je website bouwen of je gebruikt hosting om te e-mailen vanuit je eigen domeinnaam.

Shared hosting is de meest gebruikte vorm van webhosting. Hierbij deel je de server met andere gebruikers. Deze vorm van hosting is geschikt voor de starter met een kleinere website met een beperkte bandbreedte. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, die je later kunt uitbreiden. Zo groeit het hostingpakket mee met jouw website.

START JE EIGEN HOSTINGBEDRIJF

Met resellerhosting van CloudXL start je binnen enkele minuten met een eigen hostingbedrijf. Binnen directadmin kan je je eigen webhosting pakketten samenstellen voor gebruikers,  gebruikers aanmaken en meerdere websites beheren.

Als reseller van CloudXL krijg je ook speciale reseller prijzen op de domeinnamen die wij aanbieden. 

Start direct met reseller hosting om je eigen webhosting bedrijf te starten!

Wat is een emailadres met een eigen domeinnaam?

Een e-mailadres met een eigen domeinnaam is een e-mailadres dat is gekoppeld aan een specifieke domeinnaam, zoals voornaam@cloudxl.nl. In plaats van gebruik te maken van een gratis e-mailprovider zoals Gmail of Outlook, kun je bij een eigen domeinnaam je e-mailadres personaliseren met jouw domeinnaam. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor bedrijven die een professionele uitstraling willen en hun identiteit willen versterken.

Hoe stel je email in bij CloudXL?

Het instellen van je e-mail is afhankelijk van het e-mailprogramma dat je wilt gebruiken. Je kiest zelf welke je gaat gebruiken. Uiteraard kun je ook altijd de webmail gebruiken. De instellingen die je kunt gebruiken voor jouw emailclient zijn:

Inkomende server: serv1.cloudxl.nl poort 993
(SSL aanvinken)

Uitgaande server:
serv1.cloudxl.nl poort 465
(SSL aanvinken)

De gebruikersnaam is ten alle tijde het emailadres en het wachtwoord is dat je zelf hebt ingesteld.

Hoeveel emailadressen krijg ik bij CloudXL

Het aantal emailadressen dat je krijgt is afhankelijk van het pakket dat je kiest voor emailhosting. 

Zo heb je in het basis pakket 250 emailadressen en in het maximale pakket 2500 emailadressen.

Waarom zou je kiezen voor een emailadres met een eigen domeinnaam?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor een e-mailadres met een eigen domeinnaam. Een e-mailadres met een eigen domeinnaam biedt voordelen voor jouw professionaliteit, merkidentiteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en zelf controle hebben. Het is een investering in je online aanwezigheid en draagt bij aan het opbouwen en behouden van een sterke zakelijke reputatie.

Hoe garandeert CloudXL veilige en betrouwbare email?

Wij nemen verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat e-mail veilig en betrouwbaar is. We gebruiken geavanceerde anti-spam- en anti-virus filters, beveiligde protocollen zoals SSL/TLS, en bieden instellingen zoals e-mail verificatie. Wij onderhouden regelmatig de infrastructuur en maken back-ups van e-mails om dataverlies te voorkomen.

Kan ik mijn email verhuizen naar CloudXL?

Ja, het is mogelijk om je e-mail te verhuizen naar CloudXL. CloudXL biedt e-mail hostingdiensten aan als onderdeel van hun webhostingpakketten en los e-mailpakket. Dit betekent dat je jouw eigen domeinnaam kunt koppelen aan je e-mailaccounts bij CloudXL.

Mocht je er zelf niet uitkomen om al jouw email data te verhuizen naar CloudXL, dan kunnen wij dit voor jouw doen de kosten hiervan zijn € 79,95.