Menu Sluiten

LAAT JE WEBSITE OF WEBSHOP ONDERHOUDEN DOOR CLOUDXL

WORDPRESS EN WOOCOMMERCE BEHEER DOOR CLOUDXL

Door jouw WordPress website beheer aan ons toe te vertrouwen, kies je voor échte ondersteuning. WordPress website beheer en onderhoud vergt namelijk tijd en expertise.

Bij onze WordPress beheer kun jij je richten op andere prioriteiten, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw website altijd up-to-date is. Zo gaat de website altijd mee met de laatste ontwikkelingen en blijft jouw website veilig & snel.

WEBSITES GENOEG MAAR DIE VAN JOUW IS UNIEK

WEBSITE ONDERHOUD

BASIS

€ 9,95

/ PER MAAND

SPECIALE MODULES

WEBSITE ONDERHOUD

COMPLEET

€ 17,50

/ PER MAAND

SPECIALE MODULES

WEBSITE ONDERHOUD

MAXIMAAL

€ 25,00

/ PER MAAND

SPECIALE MODULES

webhosting_shared

WAAROM EEN WORDPRESS WEBSITE OF WOOCOMMERCE WEBSHOP LATEN ONDERHOUDEN?

Met webhosting huur je een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Op dit eigen stukje server kun je bijvoorbeeld je website bouwen of je gebruikt hosting om te e-mailen vanuit je eigen domeinnaam.

Shared hosting is de meest gebruikte vorm van webhosting. Hierbij deel je de server met andere gebruikers. Deze vorm van hosting is geschikt voor de starter met een kleinere website met een beperkte bandbreedte. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, die je later kunt uitbreiden. Zo groeit het hostingpakket mee met jouw website.

START JE EIGEN HOSTINGBEDRIJF

Met resellerhosting van CloudXL start je binnen enkele minuten met een eigen hostingbedrijf. Binnen directadmin kan je je eigen webhosting pakketten samenstellen voor gebruikers,  gebruikers aanmaken en meerdere websites beheren.

Als reseller van CloudXL krijg je ook speciale reseller prijzen op de domeinnamen die wij aanbieden. 

Start direct met reseller hosting om je eigen webhosting bedrijf te starten!

Wat houdt wordpress onderhoud in?

WordPress website onderhoud is erg belangrijk voor het maximaal laten presteren van je website en heeft betrekking op veel verschillende factoren die op orde moeten zijn. Denk aan technisch onderhoud, zoals controleren of de laatste versie van PHP geïnstalleerd is, of de WordPress plugins up-to-date zijn en zorgen dat verdachte inlogpogingen afgewend worden. Ook het controleren of alle teksten en afbeeldingen nog op de juiste plek staan na een update horen bij WordPress onderhoud.

Waarom je wordpress website laten onderhouden?

Bij CloudXL zorgen we ervoor dat je website altijd up-to-date is. Onze software meet dagelijks of je website aan vernieuwing toe is en helpt ons aan te geven hoe je website verbeterd moet worden. We kunnen je hierdoor volledig ontzorgen wat betreft website onderhoud.

Doordat je website goed wordt bijgehouden, ben je zeker van maximale prestatie. Op deze manier kun je concurrenten overtreffen die dit niet doen. Daarom kun je het geld dat je besteedt aan het onderhoud van je website ook zien als een investering voor een competitief voordeel.

Kan ik ook zelf mijn website onderhouden?

Als je technisch een beetje handig bent en je hebt ook de tijd, dan kun je ervoor kiezen om zelf je WordPress website te onderhouden. Echter hebben de meeste ondernemingen en zelfstandig ondernemers de kennis noch de tijd om dit zelf te doen. Daarom kiezen ze er vaak voor om dit uit te besteden. 

Wordt mijn website nooit meer gehackt?

Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen je die garantie niet geven. Wat we wel beloven is dat we ons uiterste best doen om jouw website zo goed mogelijk te beveiligen. En mocht ‘ie toch ooit gehackt worden, dan lossen wij dat voor je op!

Maken jullie ook backups van mijn website?

Voor ons is het motto: veiligheid boven alles. Daarom maken we elke dag een back-up van je website en bewaren we deze maar liefst drie maanden. Zo kun je altijd terug naar een oudere versie.

Worden updates live gedaan?

De updates worden direct in jouw website gedaan. Dit gebeurt ’s nachts, zodat je hier weinig last van hebt. Voordat we een update doen, maken we altijd een back-up. Mocht de uitrol niet goed gaan dan kunnen we de update direct ongedaan maken. Ook maakt ons systeem vooraf screenshots van je pagina’s om te zien of alles nog op de juiste plek staat.

Voor hoelang sluit ik een WordPress onderhoud pakket af bij CloudXL?

Onze onderhoud pakketten worden maandelijks gefactureerd en de minimale duur van het contract is 6 maanden. Daarna is uw contract maandelijks opzegbaar.