Menu Sluiten

MANAGED WORDPRESS VPS BIJ CLOUDXL

MANAGE WORDPRESS VPS

Ontdek de ultieme vrijheid en prestaties voor je WordPress-website met onze Managed WordPress VPS (Virtual Private Server). Met onze geavanceerde VPS-oplossing krijg je de kracht en controle van een eigen server, zonder de technische complexiteit die daar normaal gesproken bij komt kijken.

Onze Managed WordPress VPS biedt een volledig beheerde omgeving, waarbij ons team van experts zorgt voor alle technische aspecten, zoals serverconfiguratie, beveiligingspatches, software-updates en dagelijkse back-ups. Dit stelt je in staat om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je WordPress-website en het leveren van waardevolle inhoud aan je bezoekers.

Met ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid zorgt onze Managed WordPress VPS ervoor dat je website altijd beschikbaar is en snel laadt, ongeacht het aantal bezoekers dat je ontvangt. Bovendien profiteer je van geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals firewalls, malware-scans en DDoS-bescherming, om je website te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf.

Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface heb je volledige controle over je WordPress-omgeving, met de mogelijkheid om eenvoudig plug-ins te installeren, thema’s aan te passen en je website te optimaliseren voor maximale prestaties.

Kortom, met onze Managed WordPress VPS geniet je van de perfecte combinatie van kracht, flexibiliteit en gemak, waardoor je WordPress-ervaring naar een hoger niveau wordt getild.

Waarom kiezen voor wordpress webhosting?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor WordPress hosting bij CloudXL. Ten eerste bieden wij betrouwbare wordpress webhosting, waardoor jouw website altijd beschikbaar is. Bovendien is het eenvoudig om WordPress-websites te installeren en te beheren met behulp van de krachtige DirectAdmin-dashboard van CloudXL. Daarnaast kun je gebruikmaken van extra functies zoals automatische back-ups, malware-scans en beveiligingsupdates. Zo is jouw website altijd veilig en up-to-date.

Wat is het verschil tussen WordPress en Woocommerce?

WordPress is een veelzijdig platform dat gebruikers in staat stelt webinhoud te maken en te beheren. 

WooCommerce is een plugin van WordPress. Dit is een veelzijdig e-commerce platform voor het maken en beheren van online winkels of webshops.

Kan ik mijn huidige website laten verhuizen naar het platform van CloudXL?

Ja, je kunt je website door onze experts laten verhuizen wij zorgen ervoor dat de data op jouw website nauwkeurig wordt overgezet. Ook eventuele mailadressen die mails bevatten worden netjes overgezet binnen ons platform. De kosten om jouw website naar ons toe te verhuizen zijn: € 99,- Indien je meerdere websites naar ons toe wilt laten verhuizen kun je het beste contact opnemen met één van onze experts. Zij kunnen samen met jouw kijken naar de mogelijkheden.

Wat kun je precies met WordPress doen?

Met WordPress kun je jouw website gemakkelijk maken, beheren en bewerken. Het is een contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je een website of blog maakt en beheert. Hiervoor heb je geen kennis nodig van HTML of andere programmeertalen. WordPress wordt gebruikt voor het maken van veel verschillende soorten websites, waaronder blogs, bedrijfswebsites, e-commerce sites en meer.

Het is ook mogelijk om jouw WordPress site aan te passen met behulp van thema’s en plugins. Thema’s zijn sjablonen die geavanceerde vormgevingen en functies voor WordPress bevatten. Plugins voegen extra functies toe aan je WordPress site, waardoor je de functionaliteit ervan kunt uitbreiden. Met WordPress kun je een professionele website of blog maken en beheren, die je kunt optimaliseren voor zoekmachines en waarmee je jouw content makkelijk deelt op sociale media.

Is WordPress gratis te installeren?

WordPress is een gratis open source CMS waarmee gebruikers een website of blog kunnen maken. Het is dus een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een gratis en eenvoudig te gebruiken CMS.

Ik kan geen website bouwen kan CloudXL dit doen voor mij?

Ja, Het is mogelijk om uw website te laten bouwen en onderhouden door CloudXL. Wij bieden hiervoor website pakketten aan zodat een website die gemaakt moet worden binnen jouw budget past. 

APPLICATIES

DIE WIJ VOOR U HOSTEN